Sanitair

Je kan bij ons terecht voor uw complete badkamerrenovatie, sanitair installaties of waterbehandeling of evengoed voor een dringende herstelling.

Badkamerrenovatie A tot Z

Droom je van een luxe nieuwe badkamer, voor een eerlijke prijs? Ons team van vakspecialisten staat voor je klaar.

Sanitaire artikelen

Een nieuwe kraan, lavabo of hang toilet? Ook voor kleine sanitaire werken kan je op ons rekenen.

Warm water boiler

Ben je fan van hoog comfort? Dan is een boiler wat je nodig hebt. Weet dat je voor de energiezuinige warmtepompboilers nu ook premies krijgt.

Waterverzachters

Waterontkalkers of waterontharders, je weet wel wat we bedoelen. Dat toestel dat komaf maakt met kalkaanslag en jou huishoudtoestellen beschermt?

Sanitair Installateur Antwerpen en Limburg

NIVA Sanitair verzorgt al jaren zorgkundig al uw sanitaire installatiewerken. Zo kan je bij ons terecht voor kleine renovaties, herstellingen, lekkages of onderhoud. Maar evengoed volledige badkamerrenovaties van A tot Z, inloopdouches, ontkalkende waterverzachters of zuinige warmtepompboilers.

24/7 voor dringende sanitair herstellingen

Ook voor dringende herstellingen aan uw sanitaire installaties staan wij 24/7 voor jou klaar. Wij hanteren in weekdagen na 20u en op zaterdag een tarief van 150% en op zondagen 200% op de werkuren.  Dringend een herstelling laten uitvoeren? Dan best even bellen op +32 488/15.12.10

Badkamer renovatie A tot Z

In dit geval nemen we, bovenop de uitvoering van de activiteiten uit ons vakdomein, de rol van coördinator van de werken op ons.  Zo moet je jezelf als klant   bijgevolg geen zorgen te maken over de keuze van de verschillende vaklui en over de dagelijkse opvolging van de werkzaamheden. We zorgen ervoor dat alle fases van de nieuwe badkamerrenovatie elkaar mooi opvolgen en dat de planning wordt gerespecteerd.

Van een bestaand bad naar inloopdouche

Inloopdouches zijn nog steeds helemaal in. En we krijgen regelmatig de vraag om van het bestaand bad een douche te maken zonder de volledige badkamer uit te breken. Dit is geen enkel probleem, zo kunnen we de nieuwe douche mooi aanwerken met witte acrylplaten of tegelen we een stuk bij. Vertel jij ons wat je wenst en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

9

Klantenservice n°1 Prioriteit

We doen er alles aan om uw toekomstige aankoop van begin tot einde een echte ervaring te maken. U de beste klantenservice bieden is onze prioriteit.

9

Eco vriendelijke technieken

Niva sanitair heeft groene vingers. Wij trachten als bedrijf steeds de meest eco vriendelijke toepassingen te gebruiken.

9

Altijd de nieuwste technologieên

Innovatie staat niet stil. Wij bij Niva Sanitair volgen de ontwikkelingen op de voet zodat we u steeds met gericht advies kunnen verder helpen.

9

Veiligheid boven alles

Een veilig project begint bij een goede planning. Als preventieadviseur zorgt de zaakvoerder steeds dat alles 100% in orde is. Zodat onze werknemers en de klant op beide oren kan rusten. 

Geen project is te groot of te klein

Als gecertificiërde firma staan wij klaar voor de herstelling van al wat uw verwarming of sanitair betreft. Zowel bedrijven als particulieren in de regio Antwerpen kunnen een beroep doen op ons voor alles betreffende Sanitair & Centrale verwarming.

Voor de inrichting van een appartementencomplex, een sporthal tot een klein appartement. Aan NIVA Sanitair kan u alle HVAC installatie werken toevertrouwen. Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt met klaarheldere communicatie.

Niva Sanitair is zowel bekend in totaalrenovatie van badkamers als het onderhoud en plaatsen van nieuwe Centrale verwarming.

Door uitsluitend te werken met gekende en gevestigde merken, biedt Niva sanitair niet alleen een garantie op duurzaamheid en kwaliteit. Ook de vakbekwaamheid door ervaring is een zeer sterke troef.

Gratis prijsofferte

Andere diensten

installateur verwarming Niva Sanitair & Verwarming

Installateur verwarming / Chaufagist

Condensatieketels of pelletkachels, Radiatoren of vloerverwarming. Welk verwarmingssysteem sluit het best aan bij jouw?  We adviseren je graag!

Installateur sanitair badkamer - Niva Sanitair en Verwarming

Sanitair / Loodgieterij

Design kraanwerk, inloopdouches, hang wc's, badkamermeubels of een volledige badkamerrenovatie. We helpen je graag verder.

Ventilatie installateur Niva sanitair & Verwarming

Ventilatie

Woningventilatie systemen D, C en C vraaggestuurd. Een absolute must bij nieuwbouw of goed geïsolleerde renovatieprojecten.

Stuur ons een bericht...

Niva Sanitair & Verwarming

Maatschappelijke zetel:

Kapelsesteenweg 381, 2180 Ekeren

+32 (0)369 19 78

Vestigingsadres:

Bolwerkstraat 45, 2200 Herentals

+32 (0)488 15.12.10

info@niva-sanitair.be