Verwarming

Niva is uw all-round verwarming installateur.

Wij zijn steeds bekend met de meest innovatie ontwikkelingen en helpen je graag met de keuze naar uw verwarmingsbehoefte.

Verwarming condensatieketel logo by NIVA Sanitair

Condensatieketels

Condensatieketels of pelletkachels, Radiatoren of vloerverwarming. Welk verwarmingssysteem sluit het best aan bij jouw behoefte? Wij vertellen het je.

Verwarming onderhoud cv ketel logo by NIVA Sanitair

Onderhoud CV ketel

In belgie is het wetelijk verplicht om de centrale verwarmingketel jaarlijks (Mazout) of tweejaarlijks (GAS) te onderhouden, Niva sanitair voert het uit.

Verwarming vloerverwarming logo by NIVA Sanitair

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een van de meest efficiente manieren om te verwarmen met de aangenaamste warmverdeling, daarbij is het systeem onzichtbaar.

Verwarming radiatoren logo by NIVA Sanitair

Radiatoren

Radiatoren zijn te gebruiken met de meeste soorten brandstof iedereen kent ze, tegenwoordig komen deze ook in een uniek strak design, meer weten?

Installateur centrale verwarming provincie Antwerpen en Limburg

Met zowel een vestiging in Ekeren als Herentals nemen bieden we onze diensten in gans provincie Limburg en Antwerpen aan. Als je bvb. uw oude mazout- of gasketel wilt onderhouden, een nieuwe condensatieketel wilt plaatsen, Vloerverwarming of radiatoren nodig heeft, of werken aan uw bestaande cv installatie? Neem contact op en we helpen je graag verder.

  Dringende herstelling aan uw verwarming

  U heeft geen warm water, een CV storing, drukverlies op je cv installatie, een lek of een ander ongemak? Geen probleem Niva sanitair heeft een 24/24 service voor provincie Antwerpen en Limburg. Bel ons en we informeren je klaarduidelijk wat onze kost is. We verklappen je al graag dat we nooit meer dan 30min transport per rit aanrekenen. Zo moet jij als klant daar al geen rekening met houden.

  Condensatieketel of een warmtepomp?

  Tegenwoordig is er veel te doen rond warmtepompen, en lijken condensatieketels minder populair. Niets is minder waar. Bij het grotendeel van de woonsten zijn condensatieketels de zuinigste manier van verwarmen. Het is pas zodra je een energiezuinige nieuwbouw of een zeer grondige renovatie hebt ondergaan dat warmtepompen interessanter worden. In meeste gevallen zijn deze grappig genoeg wel nog ondersteund door een condensatieketel. Ons advies is  je dus goed te informeren vooraleer je de investering aangaat. En als je dit doet, laat je dan bijstaan door iemand met kennis van zaken. Je bent al op de goede weg 😉 

  9

  Klantenservice n°1 Prioriteit

  We doen er alles aan om uw toekomstige aankoop van begin tot einde een echte ervaring te maken. U de beste klantenservice bieden is onze prioriteit.

  9

  Eco vriendelijke technieken

  Niva sanitair heeft groene vingers. Wij trachten als bedrijf steeds de meest eco vriendelijke toepassingen te gebruiken.

  9

  Altijd de nieuwste technologieên

  Innovatie staat niet stil. Wij bij Niva Sanitair volgen de ontwikkelingen op de voet zodat we u steeds met gericht advies kunnen verder helpen.

  9

  Veiligheid boven alles

  Een veilig project begint bij een goede planning. Als preventieadviseur zorgt de zaakvoerder steeds dat alles 100% in orde is. Zodat onze werknemers en de klant op beide oren kan rusten. 

  Geen project is te groot of te klein

  Als gecertificiërde firma staan wij klaar voor de herstelling van al wat uw verwarming of sanitair betreft. Zowel bedrijven als particulieren in de regio Antwerpen kunnen een beroep doen op ons voor alles betreffende Sanitair & Centrale verwarming.

  Voor de inrichting van een appartementencomplex, een sporthal tot een klein appartement. Aan NIVA Sanitair kan u alle HVAC installatie werken toevertrouwen. Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt met klaarheldere communicatie.

  Niva Sanitair is zowel bekend in totaalrenovatie van badkamers als het onderhoud en plaatsen van nieuwe Centrale verwarming.

  Door uitsluitend te werken met gekende en gevestigde merken, biedt Niva sanitair niet alleen een garantie op duurzaamheid en kwaliteit. Ook de vakbekwaamheid door ervaring is een zeer sterke troef.

  Gratis prijsofferte

  Andere diensten

  installateur verwarming Niva Sanitair & Verwarming

  Installateur verwarming / Chaufagist

  Condensatieketels of pelletkachels, Radiatoren of vloerverwarming. Welk verwarmingssysteem sluit het best aan bij jouw?  We adviseren je graag!

  Installateur sanitair badkamer - Niva Sanitair en Verwarming

  Sanitair / Loodgieterij

  Design kraanwerk, inloopdouches, hang wc's, badkamermeubels of een volledige badkamerrenovatie. We helpen je graag verder.

  Ventilatie installateur Niva sanitair & Verwarming

  Ventilatie

  Woningventilatie systemen D, C en C vraaggestuurd. Een absolute must bij nieuwbouw of goed geïsolleerde renovatieprojecten.

  Stuur ons een bericht...

  Niva Sanitair & Verwarming

  Maatschappelijke zetel:

  Kapelsesteenweg 381, 2180 Ekeren

  +32 (0)369 19 78

  Vestigingsadres:

  Bolwerkstraat 45, 2200 Herentals

  +32 (0)488 15.12.10

  info@niva-sanitair.be